Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nuo kada kulinaras ka pabaige kokia kulinarijos mokykla is patirties antras uzkalnis
Ala "žvaigždė" nusibodęs tipas.
kiek lietuvoje yra zmoniu kurie negali nusipirkti silkes???Radzeviciau ne kokia silke valgyti suk galva o kaip padeti tiems kas neturi silkes
Dar viena saldi silkė.
Noriu recepto,bet ne populistinių svaičiojimų.
Jeigu savo rinkti ir džiovinti baravykai, tai tikrai po 30 min mirkymo ir kepimo 3-5 min jie išliks kieti kaip guma.. Nebent pirkti iš parduotuvės, ploni it popieriaus lakštai.
Sifilitikas vėl salotas reklamuoja
Silkė baravykų pataluose-sunkiai virškinamas valgis,jos prišveitęs, .....''kūčiavosi''....per visas kalėdas....Sutaupysi,nereiks per kalėdas nieko daugiau valgyti,ilgai būsi sotus ....
@sotė Tai gal Kūčias pas jus švenčia ne vien senukai, kuriems didžioji dalis patiekalų jau " sunkus maistas"
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų