Nesudėtingu Kijevo kotletų gaminimo triuku pasidalinęs vyras apstulbino visą Tviterį, rašoma dailystar.co.uk. Dėdamas Kijevo kotletus kepti į orkaitę Nefynas Robertsas juos padeda ant duonos riekelių. Taip visos bekepant išsiskiriančios sultys subėga į duoną ir suteikia jai skonio.
Velse, Didžiojoje Britanijoje gyvenantis vyras paaiškino: „Puiki gudrybė – po Kijevo kotletais padėkite duonos, kad į ją subėgtų visas sviestas su česnaku, ir taip pasigaminsite gardžios česnakinės duonos.“
Šis paprastas patarimas patiko daugeliui – jis surinko šimtus komentarų ir 2500 patiktukų. Daugybė žmonių šią mintį vadino „nuostabia“, nors atsirado ir susirūpinusių dėl duonos degimo.
Vienas žmogus rašė: „Ar Kijevo kotletams nereikia kepti maždaug 20 minučių 170 laipsnių temperatūroje? Duona per tą laiką sudegs.“
Kitas rašė: „Nuostabu! Bet ar duona nesudega, jei orkaitėje ją palieki visą kepimo laiką?“
Laimei, Nefynas šias abejones išsklaidė.
Jis tikino: „Ne – duoną palikau 20 minučių. Gal dėl to, kad ją kepu orkaitėje, o ne ant grilio, todėl nesudega.“
Pasirodžius Nefyno patarimui, atsirado ir daugiau patarimų, kaip gaminti Kijevo kotletus. Vienas Tviterio naudotojas rašė: „Aš tame pačiame orkaitės inde kepu bulvytes – išeina sviestuotos česnakinės bulvytės.“ Kitas rašė: „Ne, geriau sviestą pilti ant bulvių košės.“
Trečias pridūrė: „Jei Kijevo kotletą kepsite apverstą aukštyn kojom, sviestas neišbėgs!“