Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
geriausia gerti savo namuose pasigaminta vyna
Vakar geriau l.skanu armeniska granatu vyna.Super,paragaukit.
Reikejo dar parasyti apie i vynus dedamus sulfitus (sieros dioksidus (SO2)) ir ju nauda sveikatai...
o gal imanoma alkoholio nesirinkti :) gal galima kelti klausimą ar rinktis alkoholį ar ne? norintiems lieknėti geriau - ne. puslapyje Lieknieji gurmanai rasite informacijos apie alkoholio įtaką ansvorio problemai ir konkrečių patarimų norintiems lieknėti
dar reikėjo parašyti, kad geriausi yra itališki vynai (juokauju), kurių pagaminama daugiau, nei italai augina vynuogių....
Nuskurdintoj Lietuvoj šis vyno klausimas ne šios dienos. Vyno gamyba ir sunaudojimu Lietuva niekada nepasižymėjo . Taim reikia didelių vynuogynų , ąžuolinių statinių ir daug patirties bei rankų darbo.
ipylus vyno i taure,is karto negerkite,pasukiokite ja i sonus,taip vynas pagaus deguonies ir atsikleis jo skonis,raudonas vynas geriamas kambario temperaturos 16-18 laipsniu,nepilkite daug,kad butu vietos taureje jo aromatui pasikleisti...ir patikekite,kad vyno fabriku nera,yra tik vynines,kuriose labai tikrinama atveztos is lauku vynuoges,kad nebutu vynas infekuotas,kad jis nesurugtu,nesugestu...jokiu lizdu ar gyvaciu niekada nepatenka i vyna,maciau kaip jis spaudziamas,visa procesa nuo vynuogiu augimo laukuose iki atsidurimo buteliuose maciau ir zinau,kad ziurima svaros ir kokybes
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų