Jums reikės:
500 gramų maltos vištienos, 1 svogūno, 4 skiltelių česnako, petražolių, kumino, druskos, kario, maltų juodųjų pipirų, saldžiosios paprikos miltelių.
Iš pradžių svogūnus smulkiai sukapojame arba sutarkuojame, žoleles susmulkiname, česnakus išspaudžiame. Kuminą grūstuvėje sutriname. Galite sukapoti smulkiai peiliu.
Tuomet į faršą įmaišome žoleles, prieskonius bei aliejų. Gerai išminkome faršą iki vientisumo. Pastatome šaltai porai valandų.
Medinius iešmelius pamerkiame į vandenį. Iš atvėsusio faršo formuojame 5 kamuoliukus ir iš kiekvieno suformuojame kebabą ant medinio iešmelio.
Tada kepame įkaitintoje keptuvėje be aliejaus arba ant griliaus vis pavartydamos, kol abu šonai taps apskrudę.
Galiausiai patiekiame su mėgiamomis salotomis. Skanaujame!
Šaltinis: https://skanuskasneliai.blogspot.lt/