• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Linkiu pabandyti visiems pavargusiems nuo karbonadų ir kotletukų išbandyti kažką naujo savo virtuvėje. Ši vištiena man paliko labai gerus įspūdžius ir žinau, kad gaminsiu dažniau.

Linkiu pabandyti visiems pavargusiems nuo karbonadų ir kotletukų išbandyti kažką naujo savo virtuvėje. Ši vištiena man paliko labai gerus įspūdžius ir žinau, kad gaminsiu dažniau.

REKLAMA

Vištiena, kreminiame grybų padaže, tikrai verta vietos jūsų virtuvėje.

Jums reikės:

4 vištų filė be odos

2 šaukštai aliejaus

300 g pievagrybių

pagal skonį druskos

pagal skonį maltų pipirų

2 šaukštai sviesto

3 skiltelės česnako

1 šaukštas miltų

150 ml vištienos sultinio

125 ml grietinėlės

50 g permezano sūrio

Vištienos filė supjaustykite į 4 gabaliukus (iš viso bus 16 gabaliukų) ir dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepinkite, kol vištiena gražiai apskrus ir iškeps.

Išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šoną.Į keptuvę sudėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius ir pakepinkite, kol apskrus. Išimkite iš keptuvės.

REKLAMA
REKLAMA

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite smulkintus česnakus. Berkite miltus ir išmaišykite. Kai miltų masė sutirštės, pilkite sultinį, grietinėlę, berkite tarkuotą sūrį, druską, pipirus ir maišykite, kol masė sutirštės.

Į keptuvę dedame vištienos gabaliukus, grybus ir dar patroškinkite kelias minutes.

Valgykite su norimu garnyru.

Šaltinis: Samčio užrašai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų