Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Rašinys kvailiams. Prieš šimtus metų šeimininkės mokėjo viską daryti tobulai, tik šiandieninės mokosi iš tokių "mokytojų". Antra, peilis tikrai ne tobulas - forma simetriškai atvirkščia. Jau senovėje, net Antikos laikais suprato mechanikos principus - didžiausias slėgis į paviršių išvystomas lenktu, smailiu daiktu, nes jis priklauso nuo sąveikos ploto ir jėgos. Aš lengvai pjaustau mėsą būtent lenktąja peilio dalimi, tiesiąja - minkštus daiktus, pav. duoną. Antra, efektyviausi peiliai yra maži ploni, jiems valdyti reikia mažiausiai judesio ir energijos. Galima viską daryti ir su mėsos kirviu arba net giljotina, bet, anot komikų "galima, bet nebūtina".
Ne jokia cia naujena,as 85 m nuo seno taip pjaustau,taip pjausto ir
daugelis kitu.
daugelis kitu.
REKLAMA
REKLAMA
Visą laiką svogūnus pjaustėte neteisingai: parodė, kaip tai daryti