Viryklės degiklius nuvalykite taip, kad spindėtų.
Tam jums reikės didesnio užspaudžiamo maišelio ir amoniako – daugiau nieko.
Kiekvieną dieną maisto gamybai yra naudojamos viryklės bei kaitlentės
(5 nuotr.) Kiekvieną dieną maisto gamybai yra naudojamos viryklės bei kaitlentės (nuotr. gamintojo)
Kiekvieną dieną maisto gamybai yra naudojamos viryklės bei kaitlentės (nuotr. gamintojo)
Kiekvieną dieną maisto gamybai yra naudojamos viryklės bei kaitlentės (nuotr. gamintojo)
Kiekvieną dieną maisto gamybai yra naudojamos viryklės bei kaitlentės (nuotr. gamintojo)
Kiekvieną dieną maisto gamybai yra naudojamos viryklės bei kaitlentės (nuotr. gamintojo)
Valymo eiga:
Į užspaudžiamą maišelį įpilkite truputį amoniako, į jį įdėkite degiklį ir maišelį uždarykite. Tą pačią procedūrą pakartokite su visais nešvariais degikliais.
Palikite maišelius uždarytus pernakt. Kitą ryte pamatysite, kaip ant degiklių prisikaupę nešvarumai lieka plūduriuoti maišeliuose!
Išimkite nešvarumus iš maišelių ir juos išplaukite kempine su muilu.
REKLAMA