Nors galite manyti, kad šaukšto šveitimas kempine ir indų plovimo skysčiu arba jo plovimas indaplovėje pašalins mikrobus iš indo, jūs suklydote, kaip išsiaiškino ši moteris.
Ji paklausė „Facebook“ vartotojų, ar jie reguliariai mirko medinius šaukštus verdančiame vandenyje – ir paaiškėjo, kad daugelis žmonių to nedaro, praneša news.com.au.
Nors šaukštą ji įdeda į indaplovę po kiekvieno naudojimo, ji sužinojo, kad tai netrukdo mikrobams įsigerti į medinį šaukštą ir jų nepašalina. Ji paaiškino, kad viskas, ką turite padaryti, kad pamatytumėte, koks jūsų šaukštas iš tiesų purvinas, pamirkykite jį verdančio vandens dubenyje maždaug 20 minučių.
Po to, kai ji pademonstravo, kaip ji tai padaro, vanduo dubenyje buvo nešvarus. O tai dar labiau apsunkino riebalų sluoksnis, kuris pakilo į paviršių.