Šiandien ji siūlo pagaminti lengvai paruošiamus ir vaikystę primenančius virtinukus su mėsa.
Jums reikės:
100 ml šalto vandens, 3 stiklinių miltų, 2 kiaušinių, žiūpsnelio druskos.
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo, 50 ml vandens, 1 smulkiai pjaustyto svogūno, druskos, pipirų.
Į šaltą vandenį sudėkite miltus ir kiaušinius, išminkykite tešlą. Iš tešlos išminkome vieno centimetro storio skrituliukus. Į mėsą sudedame visus produktus ir išminkome gerai faršą. Į iškočiotą tešlos skrituliuką įdedame paruoštą faršą ir kraštus užspaudžiame.
Verdame pasūdytame vandenyje virtinius tol, kol iškils į paviršių. Verdame apie 8-10 minučių. Paskaniname keptais spirgiukais ir grietine.