Nors tai, jokia naujiena, visgi Laura atrado naują receptą, mat į klasikinius cukinijų blynelius pridėjo daugiau ingredientų nei įprastai. „Skonis fantastiškas, blyneliai net nespėjo atvėsti. Kepiau pirmą, bet ne paskutinį kartą. Šeima buvo labai laiminga ir apdalijo mane komplimentais“, - sakė skaitytoja.
Jums reikės: 1 vidutinio dydžio cukinijos, indelio konservuotų kukurūzų, 1 svogūno, 1 kiaušinio, 200 gramų miltų, baziliko lapelių, mėgstamų prieskonių, druskos.
Sutarkuokite cukiniją, sumaišykite ją su kukurūzais, kepintu svogūnu. Įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, susmulkinkite bazilikų lapelius. Pagardinkite prieskoniais, druska ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Valgykite su grietine, alyvuogėmis arba mėgstamu pikantišku padažu.