• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šašlykų marinavimo būdų yra tikrai nemažai. Tačiau ar kada nors bandėte šašlykus marinuoti juodojoje arbatoje? Būtent ji šašlykams suteiks trokštamo sultingumo.

6

Šašlykų marinavimo būdų yra tikrai nemažai. Tačiau ar kada nors bandėte šašlykus marinuoti juodojoje arbatoje? Būtent ji šašlykams suteiks trokštamo sultingumo.

REKLAMA

Šašlykams reikės: 100 gr. arbatžolių,1 l. vandens, 2 kg. kiaulienos sprandinės, 2 svogūnai, druska, pipirai, dž. žolelių ( rozmarino, čiobrelio, petražolės, kalendra).

Gaminimas:

Arbatžoles užpilti verdančiu vandeniu ir palikti pritraukti. Atvėsusią arbatą perkoškite per sietelį.

Kiaulienos sprandinę supjaustykite nemažais gabaliukais ir užpilkite arbata. Marinuokite pora valandų.

Pasimarinavusią mėsą nusunkite ir tada berkite žoleles, pipirus ir smulkintus svogūnus. Gerai ištrinkite su rankomis ir palikite marinuotis dar 2 valandas.

Prieš veriant ant iešmų berkite ant mėsos druską. Vis pavartant kepame ant žarijų, kol iškepa.

Šaltinis: http://samciouzrasai.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų