• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė Viktorija išbandė kepsnius, keptus piene. Sunku įsivaizduoti? Vis dėlto ji įsitikinusi, kad tai yra puikaus skonio patiekalas, kuris tirpsta burnoje. 

12

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė Viktorija išbandė kepsnius, keptus piene. Sunku įsivaizduoti? Vis dėlto ji įsitikinusi, kad tai yra puikaus skonio patiekalas, kuris tirpsta burnoje. 

REKLAMA

Sprandinės kepsniams, keptiems piene, reikės:

8 vienetų sprandinės kepsniukų, 3 svogūnų, 1 paprikos, pusės litro pieno, 150 gramų fermentinio sūrio, majonezo, pipirų, druskos. 

Kepsniukus išdėliojame kepimo formoje ir apibarstę druska ir pipirais įtriname. Tada aptepame majonezu. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, o papriką - trumpais šiaudeliais. Daržoves paskirstome ant kepsniukų ir užpilame pienu. 

Dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę ir kepame 50 minučių. Tada apibarstome sūriu ir kepame, kol išsilydo. 

Bulvių kroketams, patiektiems prie kepsniukų, reikės: 

0.5kg virtų bulvių, 1 kiaušinio, 2v.š. miltų, druskos, pipirų, aliejaus

Atvėsusias bulves sutriname trintuve. Įmušame kiaušinį, sudedame miltus, jei reikalinga, įdedame dar druskos su pipirais ir gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame suformuotus nedidelius rutuliukus.

REKLAMA
REKLAMA

Vis pamaišant verdame, tol kol gražiai apskrunda. Riebalų perteklių galima nusausinti servetėle.

Nuotraukų galerijoje - daugiau maisto idėjų jūsų pietums ir vakarienei. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų