Medaus biskvitas: 150 gr sviesto, 200 gr cukraus, 2 v. š. medaus, 1 a. š. sodos; 320 gr miltų; 2 vnt. kiaušinių.
Grietinės kremas: 600 gr grietinės 40%; 3 v. š. cukraus pudros; citrino rūgšties pagal skonį; citrinos žievelės.
Biskvitas: Į puodą dedame sviestą, medų, cukrų, statome jį ant nedidelės kaitros ir maišant šildome, kol cukrus ištirps.Kuomet ant puodo kraštų pradės gamintis „burbulai“ – virimo procesas, dedame sodą ir gerai išmaišome.Nukeliame nuo ugnies ir intensyviai maišome. Masė tamsėja ir „auga“ nuo sodos.
Kelias minutes pamaišius, kuomet nustoja vykti reakcija, perkeliame ją į kitą indą, kad greičiau atvėstų .Kai masė atvėsta, po vieną įmaišome kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant mikseriu. Įsijojame miltus ir užmaišome šaukštu tešlą. Padaliname ją į dvi dalis.
Standartinę orkaitės formą 30x40 cm. ištiesiame kepimo popieriumi ir supilame vieną dalį tešlos. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180C 8–10 min. priklauso nuo orkaitės. Neperkepkite, biskvitas turi būti plonas, purus ir minkštas. Išėmus biskvitą, jį susukite į rankšluostuką, kad nesukietėtų, kol kepsite antrą dalį tešlos.
Kremas: Kadangi renkuosi grietinę kuri yra 40%, kremo nei plakti nei ypatingai ruošti nereikia, tiesiog šluotele permaišyti visus produktus. Abu biskvitus sudėkite vieną virš kito, ištepkite kremu ir susukite. Palikite kremui įsigerti ir vyniotiniui „susigulėti“ 2–3 val. šaldytuve. Puoškite pagal fantaziją.