• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kol neatradau šio recepto kažkur kažkada interneto platybėse, varškėčių beveik nekepdavau, nes gaudavosi kieti guminiai. O šie gavosi nuostabūs, minkšti puručiai, tikri varškėčiai“, – sako recepto autorė Jolanta.

„Kol neatradau šio recepto kažkur kažkada interneto platybėse, varškėčių beveik nekepdavau, nes gaudavosi kieti guminiai. O šie gavosi nuostabūs, minkšti puručiai, tikri varškėčiai“, – sako recepto autorė Jolanta.

REKLAMA

Reikės: 250 g varškės; 2 kiaušinių; 3 v. š. grietinės; 1,5 stiklinės miltų (stengtis nepridėti per daug, kartais užtenka 1 su trupučiu); 1 v. š. cukraus; žiupsnelio druskos.

Varškę sutrupinti į dubenėlį, įmušti kiaušinius, įdėti grietinę, druską ir cukrų, viską gerai išmaišyti ištrinti šakute. Po truputį berti persijotus miltus, suminkyti tešlą (man užtenka pamaigyti šakute).

Tešla būna šiek tiek lipni prie rankų, formuojame drėgnomis rankomis. Kepame ant įkaitintos keptuvės su šlakeliu aliejaus.

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Visko po trupinėlį

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų