Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ir be svogūnų skani balta mišrainė. Kepti aliejuje ir dar rapsų - nesveika. Jogurtas ir šaukštelis cukraus manau,kad gerai. Galima pabandyt.
Kiek moterų, tiek mišrainės receptų.Tik žalias agurkas visai ne į temą.
Nu paskaites visai pasimeceu kaip daryt reiks o brangioji liepe skane padaryt
Močiūtė draugiškai pasidalino tai vietoj draugiško atsako kritika ir tokia grubi.Kodėl jūs tokios "bobos"!!!
As ir pries svogunus misraineje (čia kazkada buvo kilusi tokia mada), zinoma, zalius, o apkepintus net nesvajoju taip daryti. O del sviezio agurko-teko bendrauti su sena virtuves sefe - sita misraine daroma tik su termiskai apdirbtais produktais. Visi likim prie savo nuomones
Vai vai, kokie visi ismintingi.......
Močiutė klysta- čia bus bulvių mišrainė. jei norite skanios mišrainės imkite 6 morkas ir dvi bulves. Šv. agurko galima dėti tik nupjauti sėklas, pjaustyti kuo smulkesniais ir plonesniais kubeliais, nes tik taip skaniau susigeria padažas, raugintus ar marinuotus agurkus būtina nulupti.Žirnelius galima dėti ir šaldytus ( nuplaunam po karštu vandeniu ir jie iškart atsileidžia) Bent man su šaldytais skaniau, nei su konservuotais. O svogūnų nebūtina dėti, arba galima kokį 1 arbatinį šaukštelį tik įpatingai smulkiai supjausčius
Nesąmonė didžiausia svogūnai..ir dar kepti, o po to į majonezą..fuii, ne mišrainė, o jovalas..
Eik tu sikt kokia ziauria paslapti isdave uz tai i sibira
Nesąmones rašo,žalias agurkas į baltą mišrainę
REKLAMA
REKLAMA
Tobula mišrainė naujametiniam stalui: močiutė atskleidė paslaptį, kurios nežino daugelis