• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tikra atgaiva. Nežinau ar net sugalvosiu, ką galėčiau dar parašyti. Paprastai pagaminama, kaip koks kokteilis, tik sočiau ir gražiau, nes pateikiama su virtais lakštiniais makaronais susuktais į bokštelius. Užtruksite apie 20 minučių“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Tikra atgaiva. Nežinau ar net sugalvosiu, ką galėčiau dar parašyti. Paprastai pagaminama, kaip koks kokteilis, tik sočiau ir gražiau, nes pateikiama su virtais lakštiniais makaronais susuktais į bokštelius. Užtruksite apie 20 minučių“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 3 lakštiniai makaronai (tokie, kur gaminame lazaniją); 600 g braškių; 200 ml apelsino sulčių; 1 v. š. cukraus; keli mėtų lapeliai.

Makaronus dedame į verdantį vandenį ir išverdame. Braškes sudedame į maisto smulkintuvą, įdedame cukraus, įpilame apelsino sulčių ir sutriname iki vientisos masės. Makaronus perpjauname pusiau ir susukame ritinėlius. Dedame į lėkštę, užpilame trinta sriuba. Puošiame braškių puselėmis, mėtos lapeliais. Dedame į šaldytuvą bent 10 minučių atvėsti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų