Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Gal ir skanu, bet čia ne bulviniai blynai, o blynai su bulvėmis.
jeigu blynai "išeina", tai kas pareina?
Babai,nepatinka neskaityk, nenori nedaryk, o savo baisų snukį uždaryk.Visiems kurie neigiamai atsliepiat, tai esate mūsų lietuviškos šiukšlės, kurios nepuošiat mūsų kultūros.Dvasios ubagės.
@Dilgėlė
čia atsiliepė ? Kai išsižiojo, grynai, paplavų duobe pakvipo ...
O jūs pirma paragaukit!..
Piktai komentuoja, kurios nieko dagiau ir nemoka, tik ta vieną atmintinai išmokta recepta.
Ne vien.bulvės.Kepiniai yra labai priklausomi nuo keptuvės iš riebalų.Dėl aokštos temperatūros kepiniai turi vėžį varančių medžiagų.
O aš vietoj miltų dedu porą šaukštų manų kruopų.
Labai skanu.
Labai skanu.
@Senelis
Užtai ir vaikštai su nukarusiu pilvu, kur nematai savo batų galų
Galima improvizuoti,kodėl piktinates,čia patarimas paivairinimui,viskas puiku,kepama įvairiai ir valgom pasigardziuodami,sėkmės visiems ir sumastyti dar įvairiau.
Ne blynai o kažkokia parodija
Jeigu šaukštą įdėsi tai nesijau o skonis geras bus.
REKLAMA
REKLAMA
Taip kepti bulvinius blynus išmokė mama: išeina labai skanūs