Ingredientai: 0,5 kg. kiaulienos; 3 didelės bulvės; 2 morkos; 1 svogūnas; 4 skiltelės česnako; 200 g. pievagrybių; prieskoniai.
Kiaulieną supjaustyti kubeliais ir kepti troškintuve įkaitintame aliejuje. Tuo tarpu pusžiedžiais supjaustyti svogūną ir susmulkinti česnaką. Juos suberti į kepančią mėsą, išmaišyti ir uždengus palikti troškintis.
Po 20 minučių į troškintuvą berti kubeliais pjaustytas bulves ir griežinėliais pjaustytas morkas, pagardinti prieskoniais. Įpylus stiklinę vandens, leisti toliau troškintis. Po 10 minučių nulupti ir griežinėliais supjaustyti pievagrybius, juos suberti į troškinį ir patroškinti dar 15 minučių. Skanaus!
Šaltinis: worldrecipes.eu/ Emi receptai