Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Puikus receptas! Ne tik kad vizualiai labai apetitiskai atrodo, bet ir skonis misraines nuostabus! Neturejom konservuotu kukuruzu, tad panaudojom sviezius, juos apskrudinom keptuvej, atvesinom ir sudejom i salotas. Labai skanu!!! Aciu uz recepta!
Kai į patiekalą siūlomas majonezas, tai toks siūlytojas neturi jokio supratimo kas yra padažas...primityvi masinė virtuvė.
@Viola o kai i patiekala siulo ta dvokala alyvuogiu alieju, acta, citrinos sultis, tai apsivemt galima nuo tu Amerikietisko stiliaus Oliverio salotu su aliejais.
Tikros salotos tik su majonezu arba grietine, visa kita yra slykstus issigimimas ir tos visos zoles su aliejum yra slykstybiu slykstybe. Skaniausia tik Lietuviska ir gruziska virtuve, o ne tie kitu saliu baisumai su ju dvokianciais aliejais.
Perdaug visko irvtas vuskas suplakama i viena vieta tai labai nepatunja kepenims reikia kuo maziau visko kopustas morkyte smulkiai sutarkuota truputis acto ar citrinos truputis aliejaus petrazoliu ir viskas sumust ir valgyt
@Voke Kaip kas megsta
@Voke Jo, aliejaus, citrinos, acto, o tada mezymai, gastritai nuo situ idiotisku amerikonisko stiliaus salotu receptu. I salotas tik majonezas arba grietine, o ne tas brudas aliejus, citrina, actas, pamazgos, o ne salotos. Uzsienyje slyksciausios salotos visur kur tik esu ragavus.
Prie svieziu produktu marinuoti netink
@Lins Kai valgyt nori,viskas tinka
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų