Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tur būt arčiau teisybės bus į maltos mėsos kukulius su prieskoniais įminkytas smulkintas ir pakepintas kopūstas. Tada galima kepti orkaitėj, galima - keptuvėje. Užpilti - grietinės ir pomidorų padažo mišiniu. Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama, galima virti tirštą sriubą iš maltos mėsos, kopūstų ir kitų ingredientų, galima daryti tradicinius balandėlius ir juos apkepti ir troškinti orkaitėje... Variantų daug, kiekvienas gali rasti sau tinkamą, o gal ir kelis...
-Niek0 nėr skaniau už"SWIETKOS" k0tletukus...
Bravo už tai,kad parašė patiekalo kilmę,o ne kelė isterijas,kad čia lietuviškas patiekalas.
taip gaminti'balandėliai'-kiaulių jovalas...
@tvartoPašaras
pats tu jovalas
Matėt kopūstas kiek kainuoja?
REKLAMA
REKLAMA
Taip gaminti balandėliai sužavės visą šeimą: pigu, greita ir labai skanu