TV3 laidoje „La Maistas“ žymus virtuvės šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamino jūros gėrybių troškinį. Receptas nesudėtingas, produktų kiekis minimalus, gamyba gana paprasta, o skonis nepaliks abejingų.
„Šiam patiekalui reikia daug česnako. Jis labai labai tinka su jūros gėrybėmis. Tačiau jį reikia dėti prieš pat kepimo pabaigą, nes jis labai greit sudega“, – patarė virtuvės šefas Vylius.
Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamino svieste troškintą lašišą su maskarponės krepšeliais ir pankolio salotomis. Tomas sako, kad lašiša pas mus populiari žuvis, dauguma moterų ją mėgsta, tad vyrai, pasirinkę ją gaminti, tikrai neprašaus pro šalį.
Pomidorinis jūros gėrybių troškinys
Pomidorinis jūros gėrybių troškinys – puiki idėja gardiems pietums ar vakarienei. Sužavės kiekvieną jūros gėrybių mėgėją.
Svieste kepta lašiša su vermuto ir žirnelių padažu
Svieste kepta lašiša su labai gardžiu vermuto ir žirnelių padažu – kiekvienas kąsnelis toks skanus, kad vakarienė taps ilgam įsimintina.
##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11448434/autoplay=0#