Puiki pietų arba vakarienės idėja - užtruksite vos pusvalandį. Tuo įsitikinusi tinklaraštininkė, feisbuko grupės „Gamink su Audrone“ įkūrėja Audronė Zemenskienė.
Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
Pietums paruošti nesugaišau ir pusvalandžio.
Reikės:
0.5 kg.šviežių triušienos dešrelių (naudojau "Kitchen me "), 2 v.š. sviesto, 2 a.š.garstyčių, druskos, pipirų ir lauro lapų
Į verdantį ir pasūdytą vandenį, pagardintą pipirais ir lauro lapais, sudėjau dešreles. Dešreles viriau 10 - 12 min.
Keptuvėje ištirpinau sviestą ir įdėjau garstyčias. Į garstyčių ir sviesto padažą sudėjau išvirtas triušienos dešreles ir jas apkepiau.
Patiekiau su bulvių koše ir marinuotais pomidorais. Garnyrą galite rinktis tokį, kokio norite.