• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Pas Rimuką virtuvėje“ autorius Rimas Narkus siūlo jums pasigaminti ypač gardžius ir kvapnius kotletukus, kurių neatsivalgys visa jūsų šeima.

9

Tinklaraščio „Pas Rimuką virtuvėje“ autorius Rimas Narkus siūlo jums pasigaminti ypač gardžius ir kvapnius kotletukus, kurių neatsivalgys visa jūsų šeima.

REKLAMA

Tai naminiai kotletai, kuriems skonio suteikia tarkuotas sūris, kuriuo jis siūlo gardinti kotletukus. Dar vienas būdas paversti juos skanesniais - virtos ir trintos bulvės kurias galima dėti į faršą. 

Jums reikės:

800 gramų kiaulienos faršo, 4 vidutinio dydžio bulvių, vienos morkos, svogūno, česnako, dviejų kiaušinių, tarkuoto sūrio, prieskonių ir druskos.

Faršą sumaišykite su virtomis ir sutrintomis bulvėmis, pagardinkite tarkuota morka, smulkintu svogūnu, įmuškite du kiaušinius, pagardinkite prieskoniais, druska ir tarkuotu sūriu.

Paruoštus kotletus kepkite orkaitėje, po 20 minučių apverskite juos, kad gerai apskrustų iš abiejų pusių.

Garnyrui Rimas siūlo virtus grikius, pagardintus prieskoniais ir sviestu. Salotoms – rauginti kopūstai, maišyti su marinuotais burokėliais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų