Laidos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir Mindaugas Rainys šiandien įrodys, kad gaminant be mėsos kasdien galima valgyti sočiai, skaniai ir sveikai.
Ypatingas šiandienos svečias – laidų vedėjas, režisierius ir prodiuseris Mindaugas Rainys. Nors veiklos Mindaugui netrūksta, virtuvėje jis taip pat nėra naujokas. Prieš penkerius metus būtent advento laikotarpiu jis nusprendė atsisakyti mėsos ir šio savo sprendimo laikosi iki šiol, todėl jam puikiai pažįstami visi vegetariški ar veganiški patiekalai, kuriuos jis pats gamina šeimai ar draugams.
Šiandien Mindaugas Rainys su žiūrovais pasidalins granolos ir vegetariško čili troškinio receptais. Taip pat dalinsis patarimais, kaip patiems pasigaminti naminį kokosų jogurtą, kuriam tereikė kokosų pieno, chia sėklų, cinamono ir šiek tiek klevų sirupo.
„La Maistas“ kulinaras Tomas Rimydis pateiks netikėtas improvizacijas ir šį kartą parodys, kokį neįprastą patiekalą galima pagaminti iš karpio. Taip pat šefas dalinsis patarimais, kaip greitai į įdomiai namuose paruošti raugintus kopūstus.
Grilio entuziasto Vyliaus Blauzdavičiaus laidoje ruoš sultingą lašišą ir žiūrovams pateiks citrininio krapų padažo receptą, kuris puikiai tiks prie žuvies patiekalų.
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.