• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Negaliu pasakyti, kad esu labai didelė mišrainių su majonezu gerbėja, bet kartais tikrai ruošiu šeimai ir tokias. Ne kasdien, o pro retą manau tikrai nėra didelio nusikaltimo. Man ši mišrainė ypatingai skani ir soti. Puikus variantas net gi pietums“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Negaliu pasakyti, kad esu labai didelė mišrainių su majonezu gerbėja, bet kartais tikrai ruošiu šeimai ir tokias. Ne kasdien, o pro retą manau tikrai nėra didelio nusikaltimo. Man ši mišrainė ypatingai skani ir soti. Puikus variantas net gi pietums“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Mišrainės ingredientai: 1 virtas kiaulės liežuvis; 1 morka; 1 svogūnas; 1 v. š. pomidorų padažo; Šlakelis aliejaus; 4–6 v. š. konservuotų žirnelių; 4 marinuoti agurkai; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; Majonezo pagal poreikį.

Daržoves nulupame. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame daržoves ir pakepiname, kol jos suminkštės. Įdedame pomidorų padažo, pagardiname druska ir pipirais.

Išmaišome, nukeliame nuo ugnies ir leidžiame atvėsti. Agurkus supjaustome šiaudeliais. Kartu su žirneliais leidžiame skysčiui nusivarvėti. Liežuvį taip pat supjaustome šiaudeliais. Maišome mišrainę su majonezu ir ragaujame.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų