Reikės: šviežios sluoksniuotos tešlos (1 pak.), 2–3 obuolių, 1 kiaušinio, 1 v.š. rudojo cukraus (pagal skonį), 1–2 a.š. cinamono, 1 v.š. sviesto.
Obuolius nulupau, išėmiau sėklytes ir supjausčiau mažais gabaliukais. Galite tarkuoti, bet man patinka jausti obuolių gabaliukus. Keptuvėje, ant sviesto pakepinau pjaustytus obuolius, pagardindama juos cukrumi ir cinamonu. Apkeptus, kiek suminkštėjusius obuolius palikau atvėsti.
Ant sluoksniuotos tešlos vieno krašto sudėjau apkeptus obuolius ir susukau į ritinėlį, viršuje padariau įpjovimus ir aptepiau kiaušinio plakiniu. Kepiau įkaitintoje iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 25–30 min. Skanaus!