Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Dalbajobai jus komentatoriai jum tik šūdą pamalt.
O kiek laiko marinuoti?
@Mendoza
Va va ir man įdomu
Paragavę tik gali rašyt tokius paistalus kaip vemsiu ir dar daugiau čia tik pasiūlymas. BJAURU skaityti.
Superiniai šašlykai. Dedu vietoj alaus ar vyno kefyro. Aplaižysit pirštelius!
@Nida
Mes per Velykas kepėm su kefyru tai tikrai skanūs , visiems patiko.
Appmyst reike ir duot kaimynui paragaut
medus apdegs... o šiaip - gal per mažai aplink gaisrų dėl sausros, kad taip reklamuoja šašlykus ne vien orkaitėje?
@degtukas
Keisti
Kazkoks jovalas. Medus, aitrioji paprika, alus ar vynas, pomidoru padazas. Dar turbut tie saslykai saldus? Tada dar truksra acto ir garstyciu.
@,,
Marinuojant su kiviais tai šašlykai n būna kivių sakinio xdddd lygiai tas pats su medumi
Viską atskirai suvalgyti ir išgerti- jau skanu.
Kiek išgėrėt, vairuotojau?
Inspektoriau, aš tik šašlyko valgiau...
Inspektoriau, aš tik šašlyko valgiau...
@Orka
Vemsiu
REKLAMA
REKLAMA
Šis marinatas – hitų hitas: šašlyko skonio pavydėsite net patys sau