Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dalbajobai jus komentatoriai jum tik šūdą pamalt.
O kiek laiko marinuoti?
@Mendoza Va va ir man įdomu
Paragavę tik gali rašyt tokius paistalus kaip vemsiu ir dar daugiau čia tik pasiūlymas. BJAURU skaityti.
Superiniai šašlykai. Dedu vietoj alaus ar vyno kefyro. Aplaižysit pirštelius!

@Nida Mes per Velykas kepėm su kefyru tai tikrai skanūs , visiems patiko.
Kiaules bybio saslykas giatas
Kiaules bybio saslykas giatas
Appmyst reike ir duot kaimynui paragaut
medus apdegs... o šiaip - gal per mažai aplink gaisrų dėl sausros, kad taip reklamuoja šašlykus ne vien orkaitėje?
@degtukas Keisti
Kazkoks jovalas. Medus, aitrioji paprika, alus ar vynas, pomidoru padazas. Dar turbut tie saslykai saldus? Tada dar truksra acto ir garstyciu.
@,, Marinuojant su kiviais tai šašlykai n būna kivių sakinio xdddd lygiai tas pats su medumi
Viską atskirai suvalgyti ir išgerti- jau skanu.
Kiek išgėrėt, vairuotojau?
Inspektoriau, aš tik šašlyko valgiau...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų