• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą, bet ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstantį jautienos kepsnį su kreminiu žolelių padažu.

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą, bet ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstantį jautienos kepsnį su kreminiu žolelių padažu.

REKLAMA

Sekmadienį virtuvės šefas lankėsi Šakių rajone, Gelgaudiškyje, kur kartu su laidos viešnia Irma vaikščiojo po Gelgaudiškio dvaro apylinkes.

Persikėlus į virtuvę, Gian Luca pirmą kartą sužinojo, kaip gaminamas tikras lietuviškas Velykų zuikis, o vėliau pats pagamino jautienos kepsnį su kreminiu žolelių padažu. Šis patiekalas tiks ir kasdienai, ir šventiniam stalui.

Jautienos kepsnys su kreminiu žolelių padažu

Reikės: „Feel the beef“ 60 d. sausai brandintos T-bone jautienos; „Philadelphia“ tepamo sūrio su žolelėmis“; 1 a. š. grūdėtų garstyčių; 1 a. š. garstyčių; 1 a. š. sezamų pastos; druskos; pipirų.

REKLAMA
REKLAMA

Jautieną nusausiname ir dedame į įkaitintą grilį. Kepame iš vienos ir kitos pusės po 2 minutes. T formos kaulą apdeginame degintuvu.

Paruošiame padažą: tepamą sūrį sumaišome su garstyčiomis ir sezamų pasta, pagardiname druska ir pipirais. Iškepusią mėsą suvyniojame į foliją ir leidžiame pastovėti 10 minučių. Supjaustome ir patiekiame su padažu. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų