Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Aš visada krakmolą užtvilkau 1samtuku verdančio vandens, tada jie niekada neižtežta.
Justina, Audronė ir kitos mistinės kulinarinės...na kiek galima tyčiotis iš skaitytojų. Kiekvieną savaitę tai cepelinai, tai kotletai, kurių dar niekas nevalgė. Čia kaip "pomodorukas" iš Italijos... improvizacijos meistras, vietoj faršo dėsim parmezą.
Durniasniu straipsnių nebegali buti
Aš sutarkuotas bulves išspaudžiu kiek įmanoma sausiau ,ir įdedu į tešlą virtų ,gerai sutrintų bulvių ,kas duoda cepelinams minkštumo ,Nededu jokių prieskonių į verdantį vandenį ,visi prieskoniai yra mėsoje ,spirgučiuose . Būtina , prieš darant cepelinus ,maltą mėsą lengvai,pakepinti keptuvėje ,tada gerai rankomis ištrinti ,kad nebūtų gabaliukų .Tada viduje esanti mėsa bus biri ,ne viename klecke ,kaip kad daro restoranuose , Tokie cepelinai patys tikrieji ,taip gamina nuo senų laikų. Dar skanesni cepelinai bus ,jeigu mėsa bus išvirta ,tada sumalta ,prieskonius sudėjus, dar palaikyti kelias valandas. Skanaus ,
As verdu 20 minuciu. Nei kiausinio, nei cesnako i farsa nereikia. Virt pasudytam vandeny, jokiu pipiru, svogunu, anei lauro lapu nereikia.
@nu
cepelinai net gretimuose kaimuose kiekvienam truputį kitaip gaminami buvo.
superiniai kotletai - rupiai malta kiauliena, svogūnas, pipirai, druska, JOKIŲ pautų. Kepti ant grotelių. NEPERKEPTI. Receptas - Sofija, 1984. "Gotvarska kniga za myže". Skanaus. Superinė balkanų "skara".
I farsa niekas nededa kiaušinio ir cesnako.O i vandeni nusideda lauro lapai svogūnas ir pipirai.
cepelinams bulves reikia skusti.O aš asilas iki šiol neskustas tarkavau, tai va kodėl tie mano cepelinai kažkokie pajuodę būdavo.
@pasirodo
tik skustuvas elektrinis ar dviejų peiliukų mechaninis ?
Reik keletos virtu bulviu o i mesos idara nededamas kiausinis bus vidui kietas kotletas. Cesnakas ir neprieko.Cepelinai sveikiausias maistas.Sveikiau ant chemijos augintos salotos zuvis is kinijos auginama kaip kanibalai ar duona kurios gruduose ziurkes kakoja.O gal energetinis kava ir dumaus ciulpt ir pust is vibratoriaus?
@Kieti gausis
Teisingai,receptas nevykęs
@Kieti gausis
su mėsa - sunkiai virškinamas valgis. Skanu bet nesveika.
jovalas kažkoks...jo,kaime apkepdavo dar 5 dienas,pasidėję kur skliape,nes nepriteklius bus,dabar nereikia kirsti jų
REKLAMA
REKLAMA
Šis cepelinų receptas pasiteisina 100 procentų: vadina geriausiu iš visų