Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
cepelinams bulves reikia skusti.O aš asilas iki šiol neskustas tarkavau, tai va kodėl tie mano cepelinai kažkokie pajuodę būdavo.
Reik keletos virtu bulviu o i mesos idara nededamas kiausinis bus vidui kietas kotletas. Cesnakas ir neprieko.Cepelinai sveikiausias maistas.Sveikiau ant chemijos augintos salotos zuvis is kinijos auginama kaip kanibalai ar duona kurios gruduose ziurkes kakoja.O gal energetinis kava ir dumaus ciulpt ir pust is vibratoriaus?
@Kieti gausis
Teisingai,receptas nevykęs
jovalas kažkoks...jo,kaime apkepdavo dar 5 dienas,pasidėję kur skliape,nes nepriteklius bus,dabar nereikia kirsti jų
Tai ne cepelinai, o lenkų pizos su mėsa.
lyginant su balkanų skara - ir nevykęs. kilmė tikrai nėra lietuviška.
kaimiški spirgučiai iš skerstuvių atraižėlių. Pagal norą - truputis kepenų pašteto - šviežio, skerstuvių. Bulvės be virtų. Kas neragavo - nesupras tikro skonio.
REKLAMA
REKLAMA
Šis cepelinų receptas pasiteisina 100 procentų: vadina geriausiu iš visų