„La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius bei ypatingas laidos svečias – Julija Steponavičiūtė primins daugelio mėgstamų sriubų receptus bei pateiks netikėtas jų variacijas.
Grilio karalius, nuolatinis „Lai Maistas“ laidos virtuvės šefas Vylius Blauzavičius šį kartą pasirinko gaminti perlinių kruopų ir degintų daržovių sriubas. Sočios, gardžios ir sušildančios sriubos šiuo vėsiu laikotarpiu nuspalvins kiekvieno stalą.
Receptus žiūrėkite:
Lietuviškos virtuvės paveldo sergėtojas, virtuvės šefas Tomas Rimydis pasirinko gaminti barščius, tačiau visus nustebino neįprastomis patiekalo variacijomis.
Receptą žiūrėkite:
Modelis Julija Steponavičiūtė, aistrą virtuvei atradusi kelionių metu, su žiūrovais pasidalino patarimais, kaip gaminti žaliųjų lęšių sriubą.
Receptą žiūrėkite:
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.