Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Neleiskite dėti priedų, tokių kaip E621, o paparastos druskos per daug neprisidėsi, nes paprasčiausiai nevalgysi to maisto, jis bus neskanus, į natrio chloridą labai greitai reaguoja mūsų receptoriai, o štai įvairūs papildai ir kitas brudas apgauna mūsų smegenis. Bet mūsų "dietistai" apie tai tyli š----nas suraukę. Kaip kad tyli ir tarnybos, kurios šiaip tai reglamentuoja net morkos formą ir dydį.
Jeigu produkcija pagaminta Lietuvoje arba užsienyje,bet pagal Lietuvos užsakymą,tai ten druskos būna minimaliai,tik tam,kad druskos skonį imituojanti chemija tyrėtų indikatorių.Tokiai gamybai turi net atskirus cechus.Pritingos šalys įstatymu uždraudę kišti į maistą chemiją ir naudoja tik natūralius koncervantus,o štai pas mus puikiai tinka šaukštas druskos+10litrų chemijos,už tai 100kg mėsos "pasūdo".
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų