Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Neatsibosta kasdien tą patį straipsnį perspausdinti.Nori pasakyti,kad mėsa kenkia,o štai maiste esanti chemija,ypač dietologų ir endikrinologų dievinami dirbtiniai saldikliai ir druskos pakaitalai nekenkia?!Mokslas įrodė,kad būtent jie ir yra vėžio sukėlėjai!Kodėl daktarai ambrina ant žmonių,o nesiina veiksmų prieš pramonę,kuri gamina pridukciją privarytą chemijos?!Štai italai su ispanais,po daktarų pakelto triukšmo,įstatymu uždraudė į maistą dėti cukraus ir druskos pakaitalus,dažiklius,skonio stiprinlius ir kitą chemiją.
To šlamšto visai nevalgau,daugelį metų.Esu vegetarė nuo tarybinių laikų.Mėsos šalutinį poveiki gerai žinau.
Jei valgant perdirbtą mėsą (kurios pilnos visos praduotuvės) rizikuojama susirgt vėžiu, kodėl tie rėkiantys mokslininkai nepriima rezoliucijos kuri visiškai uždraustų perdirbinėt mėsą. Nusipirkai mėsos gabalą ir gamink ką tik nori.
REKLAMA
REKLAMA
Šie produktai didina žarnyno vėžio riziką: atsisakykite kuo greičiau