Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ir kam tokia nesamone? Jei galima issikepti paprasciausiu zuvies kotletu, kuriuos kepu kucioms jau 50 metu, dar troskinti kopustai ir bulves keptos orkaiteje.
@Stase
, sveiki. Gal galit pasidalinti žuvies kotletų receptų?
Nesamone
Vertingiausias ir skaniausias produktas kuris yra kuo mažiau termiškai apdorotas.Pagal šį parašytą receptą nebėra ko valgyti, nes tuose kotletose maistinės vertės - 0 sveikų.Valgai visiškai bevertį produktą, todėl, kad jis buvo dvigubai termiškai apdorotas. Visų pirma virta tiek ilgai, kaip nurodyta 14 - 15 minučių, o paskui dar kepami.Tai tokiu būdu pagamintame maiste kur berasi to maisto vertės.Viskas pervirta ir dar kartą perkepta..Gaunasi ne produktas, o kempinė.Žuvies kotletai arba kepami, arba verdami, o geriausia troškinami.Prieš gaminant pagal siūlomus receptus, gerai pagalvokime kokios vertės gausime produktą ir ką dėsime į savo skrandį, ar vertingas būs taip pagamintas maistas.Dvigubas produkto apdorojimas, tai jo grynai gadinimas ir netekimas reikalingų maistinių medžiagų mūsų organizmui.Ar vertas maistas pagamintas pagal tokį receptą, spręskite patys.
Aš manau kad šiuose kotletukuose visai nesijaus žuvies skonis .
Pabandysiu,jei pavyks,kepsiu šv.Kūčioms.Marytė
daug kas keikia ,daug kam nepatinka-o man patinka zuvies kotletai,as draugu ir pazistamu daug neturiu bet kiek zinau kad jiem netgi labai nepatinka o man pasaka
REKLAMA
REKLAMA
Šie kotletukai per Kūčias sužavės visus: užsirašykite receptą