• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mes esame tikri bulvių mėgėjai. Ir į savaitę bent kartą mielai valgome tik bulvinius patiekalus. O jūs mėgstate bulves?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Mes esame tikri bulvių mėgėjai. Ir į savaitę bent kartą mielai valgome tik bulvinius patiekalus. O jūs mėgstate bulves?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 30 min:

  • 1 kg bulvių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1 svogūnas;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • 1 a. š. bulvių prieskonių;
  • Druskos, pagal skonį;
  • Aliejaus, kepimui pagal poreikį;
  • Grietinės, pagal poreikį.

Bulves ir svogūną nulupame. Sutarkuojame bulvių tarkavimo mašina. Jeigu skysčio labai daug, jo nupilame šaukštu. Įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius. Masę gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Valgome su grietine. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų