• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jei liko krabų lazdelių, kviečiu iš likučių išsikepti šiuos kotletus / blynus. Darbo nedaug, produktai paprasti, skonis nerealus. Išbandykite. Patiks“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Jei liko krabų lazdelių, kviečiu iš likučių išsikepti šiuos kotletus / blynus. Darbo nedaug, produktai paprasti, skonis nerealus. Išbandykite. Patiks“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Reikės:

  • 300 g krabų lazdelių;
  • 150 g sūrio;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 2 kiaušiniai;
  • 2 šaukštai miltų;
  • 1 šaukštelis smulkintų krapų;
  • 3 šaukštai džiūvesėlių;
  • pagal skonį druskos;
  • pagal poreikį aliejaus.

Krabų lazdeles susmulkiname, sūrį sutarkuojame, česnaką išspaudžiame. Į dubenį sudedame krabų lazdeles, sūrį, česnakus, smulkintus krapus, miltus, mušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Pagardiname druska ir darkart išmaišome.

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Formuojame kotletus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame iš abiejų pusių keptuvėje, kol kotletai iškeps.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų