• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Rita siūlo pagaminti nekeptą varškės tortą su braškėmis, kurio skonis bus tikrai dieviškas. Jos teigimu, tortukas pavyks labai skanus, o pagaminamas bus lengvai ir greitai. 

Tinklaraštininkė Rita siūlo pagaminti nekeptą varškės tortą su braškėmis, kurio skonis bus tikrai dieviškas. Jos teigimu, tortukas pavyks labai skanus, o pagaminamas bus lengvai ir greitai. 

REKLAMA

24 centimetrų torto formai reikės:

Pagrindui: 200 gramų gaidelio tipo sausainių, 100 gramų sviesto; Kremo sluoksniui: 500 gramų trintos varškės be cukraus, 200 gramų riebios grietinės, 1 indelio tiramisu skonio saldinto sutirštinto pieno, 3 valgomųjų šaukštų želatinos, 9 valgomųjų šaukštų grietinėlės arba pieno. 

Gaminimas:

1. Sausainius sutriname iki trupinių ir išmaišome su tirpintu sviestu.

2.Sausainių mase išklojame tortinės dugną ir tvirtai suspaudžiame.Prieš dedant sausainių masę į tortinę galite įdėti torto padėkliuką.Tortą bus lengviau išimti.Taip pat siūlau tortinės kraštus apjuosti acetato juosta.

3.Želatiną išbrinkiname piene.3 v.š. želatinos užpilti 9 v.š. pieno.

4.Varškę sumaišome su grietine ir kondensuotu pienu.

5.Želatiną ištirpiname garų vonelėje,atvėsiname ir pilame į varškės masę.

6.Kelias braškes nuplauname ,nusausiname ir perpjauname pusiau.Braškių puseles sustatykite aplink tortinės sienelę kaip parodyta foto.

7.Pilkite kremą ir dėkite į šaldytuvą sustingti. Puoškite braškėmis.  

Šaltinis: http://www.ritosreceptai.lt/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų