• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Geros ir vykę salotos – pusė gerų pietų rezultato. Aš džiaugiuosi, kad mano vaikai noriai valgo daržoves. Todėl ir su pietumis, prie jų pateiktomis daržovėmis, dažniausiai problemos nebūna.  Tiesiog valgo ir pačias salotas, ir šviežias, ir marinuotas daržoves. Aš taip pat mielai renkuosi šūsnį salotų ir nedidelį kepsnį. O kurioje pusėje esate jūs? Daugiau daržovių ar daugiau mėsos?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Geros ir vykę salotos – pusė gerų pietų rezultato. Aš džiaugiuosi, kad mano vaikai noriai valgo daržoves. Todėl ir su pietumis, prie jų pateiktomis daržovėmis, dažniausiai problemos nebūna.  Tiesiog valgo ir pačias salotas, ir šviežias, ir marinuotas daržoves. Aš taip pat mielai renkuosi šūsnį salotų ir nedidelį kepsnį. O kurioje pusėje esate jūs? Daugiau daržovių ar daugiau mėsos?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

 

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min: 0,5 raudongūžio kopūsto; 0,5 baltagūžio kopūsto; 1 morka; 1 v. š. sezamo sėklų; Žiupsnis druskos; Žiupsnis cukraus; Šlakelis obuolių acto; Šlakelis aliejaus.

Kopūstų mišrainės receptas

Kopūstus supjaustome ruoželiais, morką šiaudeliais. Daržoves pabarstome druska ir cukrumi. Pagniaužome rankomis, kad išsiskirtų sultys. Apšlakstome obuolių actu ir aliejumi. Gerai išmaišome. Pabarstome sezamo sėklomis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų