• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kviečiame išbandyti šias tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorės Ingridos rekomenduojamą kopūstų mišrainę, kurią galėsite valgyti ne tik vieną, bet derinti ir prie kitų patiekalų.

Kviečiame išbandyti šias tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorės Ingridos rekomenduojamą kopūstų mišrainę, kurią galėsite valgyti ne tik vieną, bet derinti ir prie kitų patiekalų.

REKLAMA

Ingredientai:

  • Pekinas,
  • Raudongūžis kopūstas,
  • Baltagūžis kopūstas,
  • Morka,
  • Agurkas,
  • Majonezas,
  • Grietinė,
  • Grūdėtos garstyčios,
  • Citrinos sulčių,
  • J. Pipirai,
  • Druska,
  • Krapai.

Kopūstus supjaustome ruoželiais, morkas šiaudeliais, agurką nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, smulkintais krapais. Gerai išmaišome. Padažą maišome iš grietinės, majonezo, citrinos sulčių ir garstyčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų