• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei jau turite šviežių agurkų, tačiau vis pagalvojate apie sodresnį skonį, galite paskubėti jų užsiraugti. Tai greitas ir paprastas receptas, nepaliksiantis abejingų. 

Jei jau turite šviežių agurkų, tačiau vis pagalvojate apie sodresnį skonį, galite paskubėti jų užsiraugti. Tai greitas ir paprastas receptas, nepaliksiantis abejingų. 

REKLAMA

Jums reikės: 

10 agurkų, kuokštelio krapų, 6 skiltelių česnako, 2 valgomųjų šaukštų druskos, 2 litrų karšto vandens, vyšnių arba serbentų lapų. 

Pradžioje druską ištirpinkite karštame vandenyje. Tiksliausia proporcija būtų 1 šaukštas druskos vienam litrui vandens. Tuomet česnako skilteles nulupkite bei truputį sutrinkite (t.y. suplokite plačiu peiliu).

Tada į dubenį arba kibirėlį dėkite truputį serbentų/vyšnių lapų, krapų, česnakų bei sluoksnį agurkų. Po to vėl dėkite lapų, krapų, česnako bei taip kol išdėliosite visus agurkus. Paskui užpilkite sūriu vandeniu. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą. Skanaukite!

Paruošti valgyti jau po 24 valandų. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų