Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tiesa, aliejaus nenaudojom, apkepinome svieste ghi.
Ačiū už receptą! puikus skonis! Kopūstai naminio raugimo, sutinku kad parduotuvėje geriau nepirki jų.
Juokaujat nuo kada i kopustiene pilama a
Bobute
Senovinei kopūstienei alyvuogių aliejus netinka. Apkepti šonkaulius reikėtų ant kiaulės taukų.
Bulves atskirai reik apkept kad nuo kopūstų guminės nebūtų.
Bulves atskirai reik apkept kad nuo kopūstų guminės nebūtų.
Šefe, lietuviai niekada nededa kartu bulves į kopūstienę. Jas reikia apvirt atskirai, tada nebūna kietos nuo rūgšties.
Parukytos šoninės, ar seip šviežių kauliukų, pakepintus morkytes su svogunciku, jai rauginti visai kepinti nereikia, valgai su bulvėmis būtinai, kad būtų su lupenomis, valgai ir pirštus apsilaizai, čia tai senovišką kopustiene, lietuviu moterys moka skanią isvirt, įdomu iš kur tas italas atvykęs žino ką senovėje valgė ir tebevalgo lietuviai?
kad parduotuveje indelyje kopustai surauginti taip, kad sunka gali i akumuliatoriu pilti.ir druskos nepaskusta
REKLAMA
REKLAMA
Senovinė kopūstienė iš raugintų kopūstų: norėsis kartoti vėl ir vėl