Laidos viešnia, prekybos tinklo „Iki“ konditerijos technologė-konsultantė Daiva Steponėnienė dalinosi patarimu, kaip pagaminti šokoladinį uogų skonio glaistą. Glaistas puikiai tinka įvairiausiems saldiems kepiniams – tortams, pyragams, riestėms. Receptą, ką pagamino Daina, žiūrėkite vaizdo įraše.
Mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip namuose nesudėtingai paruošti kvapnų vanilinį padažą su cinamonu. Jis puikiai tinka prie įvairių desertų, keptų obuolių ir, žinoma, prie pyrago!
Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.
Mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip iš pagaminti svogūnų uogienę. Ši nesudėtingai paruošiama, labai kvapni uogienė puikiai tiks prie mėsos patiekalų bei nesaldžių pyragų!
Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.