Morganas Hipworthas iš Australijos pasidalino slaptu savo receptu su ingredientu, kurį jis vadina „skystu auksu“ ir kuris prideda bulvėms traškumo ir sodraus skonio. Jis Tiktoke pasidalino filmuku ir savo sekėjams sakė:
„Čia pačios skaniausios bulvės, kokias esu iškepęs. Pirma reikia jas nulupti ir supjaustyti. Tada sumetu jas į verdantį vandenį ir palaukiu, kol suminkštės. Nusunkiu ir sudedu į skardą – tada laukiu, kol visiškai išdžius“.
Tik tuomet šefas pereina prie bulvių aromatizavimo žolelėmis. Morganas nulupa česnaką ir plonai jį supjausto, o tada sumeta į dubenėlį su alyvuogių aliejumi, rašoma dailystar.co.uk.
@morganhipworth Potatoes ain’t getting any tastier than this
♬ original sound - Morgan Hipworth
Neįtikėtinas traškumas
„Duokite česnakui pakepti aliejuje apie 20 minučių, tada aliejų nusunkite, o česnaką palikite dubenėlyje – štai ką vadinu skystu auksu“, – pasakojo jis. – „Toliau, įkaitinkite keptuvę ant didelės kaitros ir pakepkite bulves, kad jos įgautų traškumo. Pridėkite jūros druskos, rozmarino, česnako, viską sumaišykite. Viskas – dabar jau galite tiekti šias nuostabias česnakines keptas bulves!“
Sekėjai varvino seiles, žiūrėdami į jo tobulai paskrudintas traškias bulves, ir sakė, kad kyla noras receptą išbandyti iškart. Morganas komentaruose net pasidalino tiksliu receptu su reikiamų produktų kiekiais.
Viena komentatorė rašė: „Jos atrodo visiškai tobulai! Nusikopijavau receptą, dar pridėjau medaus – buvo taip skanu!“
„Traškumas neįtikėtinas!“ – rašė kitas, o dar vienas pridėjo: „Šiandien vakare pasigaminsiu!“