Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
jautienos taukų, juk tai lajus. Kai atvėsta bulvės, lajus sukietėja. Tokią gerą daržovę visai sugadina. Termiškai apdoroja 2 karus, verda, paskui baigia iškepti, tai kas iš jos lieka. Iš didelio rašto, išėjo iš krašto. Nesižaviu keistai receptais, kurie gali net pakenkti virškinimui. Yra kitokių, žymiai tobulesnių. Keptų taip pat.
laiko gaišinimas tik,yra paprasčiausias būdas geras,kaip rašo A.
Daug paprasčiau ir skaniau:
Supjaustai bulves skiltelėmis,maišai-druska,amerikietiški bulvių prieskoniai,truputis aliejaus ir kepi karšto oro gruzdintuvėje 16-18 min.Kepa visi pažystami ir nemanau kad gali būti skaniau
druskos,argi nereikia
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų