Jums reikės: 50 g svogūnų laiškų; 25 g krapų; 3 - 4 (apie 300 g) agurkų; 150 g ridikėlių; 570 ml (330 g) marinuotų burokėlių; 900 ml (2,5 %) kefyro; druskos; 2 v/š grietinės; 3 kiaušinių; 6 bulvių.
Gaminimas:
Bulves nuskuskite, perpjaukite į keturias dalis ir virkite 20 min (nuo užvirimo) pasūdytame vandenyje. Išvirkite kietai virtus kiaušinius (10 - 12 min). Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus.
Agurkus supjaustykite arba sutarkuokite šiaudeliais. Ridikėlius supjaustykite griežinėliais. Burokėlius nukoškite. Viską sudėkite į dubenį.
Supilkite šaltą kefyrą. Pasūdykite. Įdėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Pilkite į lėkštę. Ant viršaus sudėkite pjaustytą kiaušinį. Patiekite su karštomis bulvėmis. Iš šio kiekio pagaminsite 3 porcijas.
Šaltinis: 1001 receptas (worldrecipes.eu)