• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų lydekų
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 500 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių (su citrina)
  • 1 arbatinis šaukštelis kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildome žuvies filė, supjaustome gabalėliais, pabarstome prieskoniais, druska bei palaikome kambario temperatūroje. Pievagrybius ir svogūną supjaustome ir pakepiname. Karį suberiame į grietinę ir gerai išmaišome. Patiekalas baigiamas gaminti giliame karščiui atsparaus stiklo inde. Ant indo dugno dedame žuvies gabalėlius, ant jų -pakepintus grybus su svogūnais, užpilame grietine su kariu. Kepame 25-30 min. 200°C karštumo orkaitėje. Žuvį patiekiame su ryžiais. Viską apibarstome krapais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų