Žuvies filė užpilame sojos padažu, ištriname druska bei pipirais ir apvyniojame kumpio juostelėmis. Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 min. 220 laipsnių temperatūroje. Visi riebalai iš kumpio išbėga ir žuvis tarytum apsitraukia traškia odele. Patiekti su konservuotais kukurūzais, šparaginėmis pupelėmis ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Prie šio patiekalo labiausiai tinka medaus ir garstyčių padažas. Skanaus.
Autorius: Elinda
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek kiaulienos kumpio (parūkytas)
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek žuvies (filė)
šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė užpilame sojos padažu, ištriname druska bei pipirais ir apvyniojame kumpio juostelėmis. Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 min. 220 laipsnių temperatūroje. Visi riebalai iš kumpio išbėga ir žuvis tarytum apsitraukia traškia odele. Patiekti su konservuotais kukurūzais, šparaginėmis pupelėmis ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Prie šio patiekalo labiausiai tinka medaus ir garstyčių padažas. Skanaus.