INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juozažolių
- šiek tiek krapų
- šiek tiek paprikų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salierų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sviesto
- 1 kilogramas žuvies
- šiek tiek čili pipirų
- šiek tiek gelsvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
REKLAMA