• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas porų
  • 1.5 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai lašišų (galva)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė makaronų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą dedam smulkiai supjaustytą 1 svogūną ir truputį poro.
    Įpilame 5 šaukštus alyvuogių aliejaus.
    Kai svogūnas bus gelsvas dedame smulkiai supjaustytą papriką, petražoles.
    Patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min.
    Tada sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus ir dar šiek tiek patroškiname.
    Lašišos galvas išverdame atskirame puode su puse galvutės svogūno, lauro lapeliu ir skiltele česnako.
    Viskam išsitroškinus suplakame su blenderiu.
    Supilame nuo virtos žuvies likusį sultinį, sudedame nukaulintą žuvį ir paverdame dar apie 10 min.
    Dedame makaronus.
    Baigus virti užbarstome petražolių ir įlašiname citrinos sulčių.
    Skanaus!

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas porų
  • 1.5 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai lašišų (galva)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė makaronų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą dedam smulkiai supjaustytą 1 svogūną ir truputį poro.
    Įpilame 5 šaukštus alyvuogių aliejaus.
    Kai svogūnas bus gelsvas dedame smulkiai supjaustytą papriką, petražoles.
    Patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min.
    Tada sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus ir dar šiek tiek patroškiname.
    Lašišos galvas išverdame atskirame puode su puse galvutės svogūno, lauro lapeliu ir skiltele česnako.
    Viskam išsitroškinus suplakame su blenderiu.
    Supilame nuo virtos žuvies likusį sultinį, sudedame nukaulintą žuvį ir paverdame dar apie 10 min.
    Dedame makaronus.
    Baigus virti užbarstome petražolių ir įlašiname citrinos sulčių.
    Skanaus!

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų