Žuvis supjaustoma, apibarstoma pipirais, druska, apšlakstoma aliejumi ir citrinos sultimis. Paliekama pasimarinuoti apie 1-2 val. Pomidorai supjaustomi skiltelėmis. Ant iešmo maustoma pakaitomis žuvies, pomidoro skiltelės. Ant vieno iešmelio telpa apie 5 žuvies gabalėliai.
Kepamas kaip šašlykas virš žarijų ir tuoj tiekiamas.
Prie šašlykų tinka įvairūs padažai!
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai pomidorų pastos
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1 kilogramas žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis supjaustoma, apibarstoma pipirais, druska, apšlakstoma aliejumi ir citrinos sultimis. Paliekama pasimarinuoti apie 1-2 val. Pomidorai supjaustomi skiltelėmis. Ant iešmo maustoma pakaitomis žuvies, pomidoro skiltelės. Ant vieno iešmelio telpa apie 5 žuvies gabalėliai.
Kepamas kaip šašlykas virš žarijų ir tuoj tiekiamas.