INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek majonezo (1-2)
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- 400 gramų žuvies (faršas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršu iškloti skardą, dėti griežinėliais pjaustytą svogūną, žalias tarkuotas morkas, tepti majonezu, vėl pakatoti svogūnų, morkų, majonezo. Šaukite į įkaitusią orkaitę. Prieš baigiant kepti, maždaug po 40 min, užtarkuoti sūrio ir jei norite, užsipilkite pomidorų padažo. Skanaus.
Autorius: evelina
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek majonezo (1-2)
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- 400 gramų žuvies (faršas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršu iškloti skardą, dėti griežinėliais pjaustytą svogūną, žalias tarkuotas morkas, tepti majonezu, vėl pakatoti svogūnų, morkų, majonezo. Šaukite į įkaitusią orkaitę. Prieš baigiant kepti, maždaug po 40 min, užtarkuoti sūrio ir jei norite, užsipilkite pomidorų padažo. Skanaus.
Autorius: evelina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI